Η Terracom θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου του 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση θα γίνει με το ProxiTour και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, στο πλαίσιο του Έργου, «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής της Ηπείρου.

Το ProxiTour είναι μια εξαιρετικά καινοτόμα πλατφόρμα ξενάγησης και περιήγησης με στόχο την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT). Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες της να προβάλλουν αποτελεσματικά τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχή τους και να τονώσουν το τουριστικό αποτύπωμα της. Πρακτικά μια τουριστική περιοχή ή ένας δήμος μπορεί να μετασχηματιστεί έξυπνα, μέσω της πλατφόρμας ProxiTour, δημιουργώντας και προβάλλοντας ψηφιακές θεματικές διαδρομές, αναδεικνύοντάς σημεία ενδιαφέροντος και τοπόσημα της περιοχής. Κατά τη διάρκεια περιήγησης ενός επισκέπτη, η υπηρεσία, συλλέγει πληροφορίες με δυναμικό τρόπο και παρέχει την κατάλληλη στιγμή την κατάλληλη πληροφορία στον χρήστη είτε αυτός βρίσκεται σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο.

Η διεθνής έκθεση Τουρισμού Philoxenia, υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό εδώ και 37 χρόνια, φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς ενώ αποτελεί σημείο συνάντησης παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Philoxenia, θα φιλοξενήσει περί τους 100 καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό στο αρτιότερα οργανωμένο b2b πρόγραμμα τουριστικής έκθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μέσα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αγορές του εξωτερικού, κάτι που υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν εξαιρετικά δαπανηρό ή και ανέφικτο. Στη φετινή Philoxenia, τιμώμενη χώρα είναι η Αρμενία ενώ τιμώμενος δήμος είναι ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης.

Η Terracom δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική έκθεση. Επισκεφθείτε μας στο “Περίπτερο 13 – Stand: B4A” και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!